Vraag nu een voordelige offerte aan bij Kallenkoot Schoonmaakbedrijf, profiteer mee!

Wat is gevelonderhoud in Groningen

Al vele jaren vertrouwen Groningers op hoogwaardig gevelonderhoud in Groningen. Mede door onze jarenlange ervaring zijn we in staat uw gevel zo professioneel mogelijk te onderhouden.

Vraag vrijblijvend een scherpe prijs voor gevelonderhoud in Groningen aan via het formulier rechtsboven. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op met onze beste prijs voor uw gevelonderhoud in Groningen.

Waarom Kallenkoot Schoonmaakbedrijf?

Er zijn veel redenen om een offerte aan te vragen via Kallenkoot Schoonmaakbedrijf in Groningen. We zetten er voor u een paar op een rij.

 • Al vele jaren een betrouwbare partner, zowel voor particulieren als bedrijven
 • Gecertificeerde gevelreiniging
 • Altijd een scherpe prijs voor gevelonderhoud in Groningen

Hoe werkt gevelonderhoud Groningen?

 • 1

  Vul het formulier in en klik op verzenden

 • 2

  U ontvangt, binnen een paar dagen, een voordelige prijs

 • 3

  Uw gevel kan weer een hele tijd vooruit!

Gevelonderhoud Groningen: Voegwerk

Voegen zijn de fundering van een goede gevel. Ze spelen een grote rol bij de uitstraling van uw huis, en als uw voegen het laten afweten zal de kwaliteit van uw gevel uiteindelijk ook verslechteren. Bij gevelonderhoud is het renoveren van uw voegen dan ook geen onbelangrijke taak. Een voeg is het zichtbare deel van de metselspecie of de lijm tussen (bak)stenen, tegels of andere materialen met als functie het transporteren en afvoeren van water. Voegen zijn er in meerdere kleuren, dus als u ervoor kiest om uw voegen te laten renoveren kunt u zelf bepalen welke kleur uw voegen krijgen.

Gevelonderhoud Groningen: Soorten voegen

Er zijn talloze verschillende soorten voegwerk die gevelonderhoud Groningen voor u aan kan brengen. De meest gangbare soorten zijn de platvol voeg, de knipvoeg, de snijvoeg, de verdiepte voeg, de schaduwvoeg. Deze voegen kunnen ook weer onderverdeeld worden in een aantal soorten. De mogelijkheden zijn talloos bij Gevelonderhoud Groningen.

Gevelonderhoud Groningen: Het renoveren uw voegwerk

Wanneer u ervoor kiest om uw voegen te laten renoveren, worden de oude voegen eerst nauwkeurig uitgehakt of uitgeslepen. Alle voegen worden daarna opnieuw aangebracht. Gevelonderhoud Groningen maakt gebruik van de voeghardheidsmethode om de kwaliteit van het voegwerk te kunnen waarborgen en controleren. De benodigde hardheid van de voeg verschilt per toepassing, en niet elke van de hierboven genoemde soorten voegen kan elke hardheid bepalen. Gevelonderhoud Groningen bepaalt in overleg met u wat op uw situatie van toepassing is.
 

 • Specificeer uw wensen

Ons werkgebied op Google Maps

Gevelonderhoud in Groningen

Kallenkoot
Schoonmaakbedrijf

Neutronstraat 7-4
9743 AM  Groningen


Voor een offerte, een vrijblijvend gesprek of nadere informatie kunt u contact met ons opnemen. Vul hiervoor het formulier op deze pagina in, u wordt spoedig teruggebeld door de juiste persoon.
Dat is handig voor u en voor ons!